Descrizion
DOMENIE AI 15 DI SETEMBAR 2019
AES 10.30
Palaç Mantica, curtîl interni*
Udin, vie Manin 18
Leturis pai fruts
Mi presenti: o soi il Furlanut!
par cure dai letôrs volontaris “Nassûts par lei”
cun Adina Ruffini, Americo Ovan e Giovanna Picotti
Storiis de tradizion, che a contin di nô, dal nestri teritori, di damis e cavalîrs. Storiis che nus puartaran a cognossi e a cerçâ une delizie de nestre tiere: il Furlanut, il biscot di Udin nassût di une ricete di une volte che e met adun coculis blave e canele cu lis esigjencis di cumò: al è naturâl al 100%, cence conservants e cence glutin!
Il Furlanut al è fat di ANJÚL Antichi sapori moderni e si lu cjate a vendi li di ACER, Udin vie Manin 16, dongje di nô.